Transferdruk

Offerte aanvragen

Over transferdruk

Wilt u kleding of ander textiel laten voorzien van uw logo of tekst, dan is een transferdruk de perfecte manier om dit te doen! 

Bij transferdruk wordt de gewenste opdruk door een machine uiterst nauwkeurig uit folie gesneden. Vervolgens wordt deze folie met een transferpers onder hoge druk en temperatuur op het textiel gedrukt. Daardoor ontstaat er een kwalitatief hoogwaardige opdruk die vele malen wasmachine bestendig is. 

Centipede Reclame Producties heeft een zeer breed assortiment aan folies, verschillend in kleur, textuur en dikte. Door deze enorme keuze passen onze verschillende transferdruk technieken altijd bij uw ontwerp en uw wensen.  

Wij leveren een enorm assortiment aan textiel, van werkkleding tot sportkleding en accessoires. Uiteraard kunnen wij ook uw aangeleverde kleding voorzien van een transferdruk.  

De duizendpoten van Centipede Reclame Producties helpen u naast de textielbedrukking en het leveren van het textiel ook graag met het ontwerpen van de opdrukken. 

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen om uw (bedrijfs-)kleding een professionele uitstraling te geven? Neem direct online contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Om een onvergetelijke uitstraling achter te laten kunt u textiel laten voorzien van bedrukking. Wij kunnen door middel van sublimatiedruk textiel voorzien van fullcolor ontwerpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw logo of een afbeelding in kleur op uw kleding drukken. Lees meer… 

Naast het bedrukken van textiel kunnen wij u ook voorzien van blanco textiel. Zowel voor promotionele acties als voor bedrijfskleding. Wij leveren de complete collectie textiel van merken als Clique, JobmanTricorpSantino, Printer en Craft. Lees meer… 

Reclameborden zijn overal in verschillende vormen terug te zien, aangezien ze erg effectief zijn in het maken van reclame, en een persoonlijke stijl kunnen geven aan een locatie. Centipede Reclame Producties vindt het vooral belangrijk dat reclameborden qua stijl goed passen bij uw locatie, en de gewenste uitstraling geven. Lees meer… 

Door uw auto te laten beletteren met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsgegevens kunt u op een moeiteloze manier reclame maken voor uw bedrijf. Daarnaast zorgt een professionele autobelettering er ook voor dat u een betrouwbare uitstraling overbrengt op uw klanten. Wij kunnen uw auto voorzien van op maat gemaakte autobelettering die perfect past bij de stijl van uw bedrijf. Lees meer…